Utilizarea strategica a imaginilor in optimizare SEO

Nici un comentariu

Atunci când se evaluează structura și aspectul site-ului, există un mod subtil, dar strategic de a folosi imagini într-un mod SEO prietenos (dincolo de tag-uri ALT), care îmbunătățește rangul dvs. de căutare în timp ce vă permite să se integreze mesajul de marketing necesar. Confuz? Să ne uităm la un exemplu:

Să presupunem că aveți un site de mobilă și doriți să optimizați o anumită pagină pentru termenul “mobila dormitor“. Să presupunem că de asemenea, doriți să includeți un mesaj de marketing ispititor, cum ar fi “Calitate și tradiție 100%!”. Sloganul menționat anterior nu are un text descriptiv, dar posedă caracteristici convingătoare. Acestea fiind spuse, poate doriți să plasați sloganul într-o imagine și frază cheie (de exemplu, mobila dormitor), într-o etichetă antet. Acest lucru pune accent pe termen dorit, dar încă oferă o oportunitate de marketing, fără a compromite coerența cuvintelor cheie.

Cu alte cuvinte, imaginile sunt un loc minunat de a insera mesaje de marketing care nu dispun de cuvinte cheie și fraze necesare. Folosind această tehnică se va asigura că textul descriptiv este indexat, cu mai puțin limbaj de marketing care este trecut cu vederea. Combinația de cuvânt cheie și mesaj ispititor va satisface ambele părți ale ecuației strategice.

Despre noi și blog-ul nostru

Suntem o agenție de servicii complete care oferă soluții de marketing digital convingătoare. Soluțiile noastre câștigătoare și experiența vă vor ajuta la obținerea unor rezultate excelente în mai multe domenii-cheie.

Abonează-te la newsletter!

Consultanță SEO la 30 €

Vă oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să-și mărească numărul de căutări organice și să concureze pentru prima pagină în Google -  Top 10 la cuvinte cheie extrem de competitive. Dorești să primești o analiză detaliată a site-ului tău? Vrei ca specialiștii noștri să-ți dea sfaturi despre ce anume trebuie făcut pentru ca afacerea ta să crească în motoarele de căutare? Atunci cere o consultație SEO la prețul de 30 €. Vei primi raportul complet și analiza SEO a site-ului tău.

SEO

Promovare în Google

Mai multe articole de pe blog

Vezi toate articolele