WebDesign, Promovare SEO si Publicitate

Suntem o agenție care oferă servicii complete de promovare SEO, optimizare site, creare magazin online și reclama Google Adwords. Soluțiile noastre convingătoare de marketing digital bazate pe experiență au ajutat mulți dintre clienții noștri să interacționeze și să-și mărească portofoliul de clienți printr-o nouă modalitate mai bună. Campaniile de reclamă Google AdWords reprezintă cea mai bună modalitate de a ajunge în fața clienților targetați. Doar la noi vei găsi cele mai bune oferte de creare site. Ai nevoie de pagini web sau un magazin online, ori un site de prezentare? Promovare siteuri și magazine online la prețuri reale și corecte adaptate campaniei SEO personalizate pentru fiecare client.

Marketing prin Retele Sociale

Clienții interacționează cu brandurile prin intermediul social media. În cazul în care strategia de marketing-reclama  este pusă în aplicare corect, SMM (Social Media Marketing) poate aduce un succes remarcabil pentru afacerea ta.

Optimizare SEO

Optimizarea siteului dvs pentru motoarele de căutare Google, Yahoo, Bing, Ask este fundamentală și esențială. Prin strategiile noastre de optimizare SEO, veți primi o destinație de plasare de rang înalt în rezultatele de căutare atingând poziții în Top 10.

Analiză Web Avansată

Serviciile noastre acoperă toate aspectele legate de Google Analytics, de la configurarea inițială la formare profesională, soluții personalizate avansate de urmărire pentru a urmări elementele personalizate de pe site-ul tău.

Marketing prin Email

Serviciile profesionale de marketing personalizat prin e-mail vă ajută să economisiți timp și bani prin comunicarea mesajelor comerciale sau anumite oferte ori produse pentru o audiență targetată.

Reclamă Adwords - Plată la Click

Reclama Adwords cu plata la click este o variantă mai rentabilă care oferă rezultate mai puternice dacă este folosită corect. Știm totul despre PPC (pay-per-click). Obții clienți rapid pe site și vânzări instant.

Strategie de Conținut

Asigurați-vă clienții că vor trăi mereu aceeași experiență plăcută ca la început prin modul de prezentare al produselor sau serviciilor dvs. Acest tip de mentalitate se bazează pe strategia dvs. de conținut.

Optimizare SEO Locală

Acum este cel mai bun moment pentru a crea o strategie de SEO locală prin care să vă afișați prezența pe paginile motoarelor de căutare.

Optimizarea Hărții Site-ului

Optimizarea Google Maps (hărții site-ului) este o parte importantă a oricărei strategii de succes pentru indexarea în motoarele de căutare locale.

Creare Link-uri & Conținut

Crearea link-urilor cu autoritate și PR (Page Rank) este încă și va continua să fie o componentă extrem de importantă a optimizării SEO.

Reclamă Căutare Plătită

Cum pot reclamele plătite pe Google AdWords text sau banner display sa vă facă site-ul vizibil pentru căutători în câteva zile. Îți facem cunoscută afacerea, brandul și produsele.

Web Design Personalizat

Web designerii noștri specializați în web design accesibil, inclusiv orice fel de e-commerce. Creăm site-uri performante și profesionale, personalizate și adaptate afacerii dvs.

Design Email Personalizat

Template-urile de e-mail personalizate sunt concepute de experții noștri în Web Design de e-mail în funcție de nevoile brandului, afacerile, produselor și clienților dumneavoastră 

Avem o strategie și experiență în domeniu 

Echipa noastră de Google Search Engine (căutare în Google) este formată din specialiști care verifică atât on-page cât și off-page SEO, precum și PPC. Avem un palmares în creștere pentru cuvinte cheie targetate cu poziții în Top 10 Google pentru clienții noștri. Strategiile noastre sunt concepute pentru a realiza una sau mai multe dintre următoarele trei obiective.

Atragerea Clienților

Determină publicul vizat pentru a vizita site-ul dvs. din motoarele de căutare și rețele sociale

Încurajarea Clienților

Încurajați dialogul cu clienții prin aplicații de chat online implementate direct în site-ul dumneavoastră.

Convingerea Clienților

Convingeți-vă publicul vizat să vă viziteze site-ul din motoarele de căutare și rețele sociale.

Suntem o agenție full service care oferă soluții de marketing digital convingătoare. Soluțiile noastre câștigătoare și experiența vă vor ajuta la obținerea unor rezultate excelente în mai multe domenii cheie; optimizarea motorului de căutare, marketing social media, e-mail marketing și marketing digital. Această combinație a ajutat mulți dintre clienții noștri să interacționeze cu clienții  și să-și mărească vânzările printr-o modalitate mai bună.

Echipa noastră de specialiști aduce în mod constant rezultate remarcabile pentru clienții noștri. Ca agenție de servicii complete de marketing digital combinăm idei creative, cu o vasta experiență în tehnologii de căutare pentru a oferi rezultate măsurabile pentru clienții noștri. Vă vom ajuta să construiți o relație durabilă, semnificativă cu clienții dumneavoastră făcându-le cunoscut brand-ul dvs, folosind promovare pe rețele de social mass-media.

Cum vă ajută compania noastră

Vedeți toate mărturiile

Proiectele noastre

Vezi toate proiectele