Reclama Google Adwords Plata la Click

Reclamă Adwords (PPC) - Plată la Click

Reclama cu Plata la Click are un impact instantaneu și oferă brand-ului o acoperire și expunere mult mai mare ca urmare a afișării în prima pagină pe motoarele de căutare majore ca Google, Bing, Yahoo.

Strategiile noastre de campanie Google Adwords sunt concepute în întregime pentru a satisface nevoile clienților noștri și condițiilor lor de marketing. Noi oferim servicii actualizatedeplată la click ce includ, anunțuri de căutare text, publicitate display sub formă de bannere, publicitate video și PPC remarketing.

Oferim rezultate care să contribuie la realizarea obiectivelor de afaceri ale clienților noștri. Noi gestionăm fiecare dintre conturile clienților noștri pe o bază zilnică și monitorizăm în mod constant prețurile de licitație și bugetul pentru a ne asigura de maximizarea investiției (ROI) raportată la prețul-per-click (PPC) cheltuit.

Rezultatele noastre deosebite se datorează abordării complexe, care include o prezentare detaliată a activității și aspirațiile clientului nostru pentru publicitatea PPC, precum și revizuirea tuturor opțiunilor și recomandarea unei liste de priorități a activităților.

Reclamă de Căutare Plătită

Afacerea dvs. obțineți un ROI pozitiv prin publicitate de căutare PPC. Cheltuie banii cu înțelepciune - folosiți forma de publicitate creată de echipa noastră cea mai vizată și rentabilă.

Remarketing PPC

Întoarceți-vă investiția transformând "clienții potențiali" în "clienți loial". Echipa noastră de profesioniști vă ajuta să convingeți utilizatorii care și-au exprimat deja interesul pentru produsele dvs. prin dezvoltarea unei strategii care va satisface toate nevoile dumneavoastră.

Reclamă de Brand

Aveți nevoie să vă faceți cunoscut brand-ul, produsele sau serviciile? Vom dezvolta o strategie de publicitate socială personalizată care îndeplinește indicatorul cheie de performanță (KPI) și obiectivele dumneavoastră.

Reclamă cu Display

Vă oferim strategii individuale de reclamă cu display ( afișare cu banner) și veți obține expunerea brand-ului, mai mulți vizitatori și conversii. Putem gestiona cu succes atât o campanie cu răspuns direct cât și o campanie de brand.

Reclamă Video

Suntem experți în cele mai promițătoare formate de publicitate online și echipa noastră este gata să vă ajute să ieșiți în evidență față de competitori prin crearea de reclame video care vor spori cu siguranță brand-ul dvs.

Avem suficientă experiență pentru a crea campanii câștigătoare de afișare pe Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter și YouTube.

Proiectele noastre de Reclamă Adwords

Vezi toate proiectele

420

Campanii Adwords Plată la Click

213

Reclame de Căutare Plătite

17

Proiecte de Reclamă Video

141

Campanii de Reclamă cu Display

98

Remarketing PPC de Succes

315

Proiecte de Reclamă Targetate

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm ca afacerea ta online să fie mai profitabilă și să se dezvolte

Contactați-ne azi și maximizați-vă profiturilor din investiții tale.

Testimonials

See all testimonials

Vă rugăm să ne spuneți la "Detalii" care este cel mai bun timp pentru a vă contacta.