Promovare WebSite pe Mobile

Promovare WebSite pe Mobile

Dezvoltăm noi aplicații și platforme emergente în fiecare zi pentru cele mai avansate telefoane mobile.

În prezent numărul de utilizatori smartphone este în continuă creștere și utilizatorii de PC-uri în descreștere. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui ignorată posibilitatea de a ajunge la publicul de pe acest canal. Promovarea pe mobile sau Mobile Marketing creează experiențe puternice utilizatorilor care depășesc cu mult anunțul standard, banner, pentru că poate fi ușor trecut cu vederea pe un ecran mobil, care oferă posibilitatea de a ajunge la publicul țintă, în orice moment, oriunde.

Promovarea pe mobil (Mobile marketing) oferă o gamă largă de oportunități pentru a interacționa cu utilizatorii la un nivel mai personal. Ne putem adresa unui public mult mai specific în funcție de vârstă, sex și locație, dar, și de asemenea în funcție de interesele acestora și datele de navigare mobile, precum și multe alte elemente care dau posibilitatea de a ajunge la un segment țintă specific, cu un anumit profil public.

Agenția noastră are experiență în dezvoltarea de site-uri web în funcție de cele mai bune practici. Serviciul nostru de punere în aplicare este adaptat pentru a satisface nevoile dvs. individuale. Ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști ca lider de marketing mobil. Putem gestiona întreaga campanie pe mobile, de la schițe de strategie, profilare publică, design de campanie și dezvoltare, prin livrare și raportare.

41%

Rata de creștere a vizitatorilor

21%

Rata de creștere a paginilor revizitate

+80k

Media paginilor vizualizate

180k

Descărcări

Noi oferim o analiză personalizată de strategie de marketing mobil și să se adapteze pentru a satisface nevoile de afaceri. Nu ratați o oportunitate de afaceri foarte mare - prin aplicații pe mobil!

Web Design Mobil

Putem asigura o experiență de navigare mare pentru toți utilizatorii, în primul rând ne vom concentra eforturile asupra utilizatorilor de telefonie mobilă și apoi celor de pe desktop.

Direcționări Precise

Cunoaștem potențialul de marketing pe telefoane mobile pentru a atinge succesul în afaceri. De aceea campaniile noastre mobile sunt bazate pe direcționarea precisă.

Campanii prin SMS

Folosim o abordare pe mai multe canale, care integrează diferitele canale mobile, inclusiv campanii de marketing mobil prin SMS.

Proiectele noastre

Vezi toate proiectele

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm ca afacerea ta online să fie mai profitabilă și să se dezvolte

Contactați-ne și vă vom oferi o strategie de marketing mobil, care va aduce venituri semnificative pe investiții.


Vă rugăm să ne spuneți la "Detalii" care este cel mai bun timp pentru a vă contacta.