Toppik Romania

Vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea prin internet făcându-vă brandul cunoscut.

 

Toppik Romania vinde online tratamente pentru căderea părului, regenerare păr, creme și tratamente pentru coșuri, produse de întinerire antirid, o gama largă de produse cosmetice pentru înfrumusețare și îngrijire personală pentru femei și bărbați.

Design responsive și redimensional în funcție de dispozitiv: desktop, tabletă, mobile
Design sugestiv și foarte complex ideal pentru clienți
Investiția clientului i-a adus un profit de 329%
 

Provocare

Clientul a dorit un webshop e-commerce care să fie compatibil și fiabil cu toate motoarele de căutare, desktop, tablete, telefoane mobile.

Soluția

Am creat un webshop complex perfect optimizare pentru motoarele de căutare Google, Bing, Yahoo, care funcționează perfect pe orice browser IE, Chrome, Fire Fox, Opera, Safari și poate fi fiabil pentru cumpărături de pe orice dispozitiv: desktop, tablete, telefoane mobile android.

Rezultate

Designul elegant, fiabilitatea de cumpărare, metodele de plată paypal și card online au adus succesul în rândul clienților care au descoperit că shopping-ul online este un mod plăcut de a face cumpărături.

50% CLIENȚI NOI

99.99% PROFIT

79% OPTIMIZARE

Feedback-ul clientului

Designul siteului este exact ce ne-am dorit. Ne-ati inteles exact solicitarea si ati respectat intocmai obiectivele propuse. Consideram ca acest site ne reprezinta afacerea si ne-a adus mai multi clienti decat inainte.

Proiectele nostre

Vezi toate proiectele