Restaurant, FastFood & Pizzerie

Vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea prin internet făcându-vă brandul cunoscut.

 

Acest model de site a fost creat special pentru cei care dețin un restaurant, pub, bistro, fastfood, pizzerie și doresc să-și prezinte afacerea online sau să vândă direct prin internet. Poate fi adaptat la orice solicitări. Funționează cu instrumente de plată electronice: card, paypal, ramburs.

Design compatibil cu orice dispozitiv: PC, laptop, tablete și telefoane mobile
Site elegant și atrăgător pentru expunerea produselor dvs.
Integrat cu blog pentru a atrage vizitatorii cu articole "delicioase".
 

Provocare

Îl puteți folosi ca un blog; magazin online; site de prezentare pentru restaurant, fastfood, bistro, pizzerie sau pub pentru a arăta abilitățile dumneavoastră de gătit și a atrage cât mai mulți clienți.
Funcționează perfect atât pe desktop cât și dispozitive mobile.

Soluție

Bonus - primiți imagini de fundal. Sau vă punem propriile dvs. imagini. Funcționalități: e-commerce, formular de contact, blog, pagini și butoane pentru pagini de socializare ca Facebook, Twitter, Google+.

Rezultate

Wesite lucrat în limbaj CSS, PHP, E-commerce, friendly pentru toate browserele IE, FireFox, Opera, Safari, Chrome și altele, cât ți pentru desktop și dispozitive mobile. Site perfect optimizat SEO pentru a ajunge în primele poziții din Google, Yahoo, Bing, Ask.

100% Compatibil

99,99% Profit

250% Mai mulți clienți

Feedback-ul clientului

După ce veți cumpăra acest site vă așteptăm cu feedback-ul dvs. Nu veți regreta că ați făcut această alegere deoarece ați ales modelul perfect pentru afacerea dvs.  Nu uita că un site profesional va atrage mai mulți clienți !

Proiectele noastre

Vezi toate proiectele