Regallis

Vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea prin internet făcându-vă brandul cunoscut.

 

Regallis, este un producator de mobila de lux din lemn masiv din Romania. Designul deosebit, incrustatiile in lemn executate manual si dragostea pentru arta fac diferenta dintre acest brand si ceilalti producatori autohtoni.

Peste 62 % din vizitatorii de pe site provin din traficul organic SEO generat de proiectul nostru de optimizare.
Pagina de programare pentru a vizita Showroomul Regallis
Grafica compatibila cu toate browserele
 

Provocare

Crearea unui design deosebit si fiabil pentru orice fel de dispozitiv: desktop, tableta sau mobila. Optimizarea siteului pentru cuvinte cheie cu concurență ridicată. Top 10 Google este vizat in proiectul nostru pentru a promova siteul regallis la cautari dupa cuvinte cheie cum ar fi:  "mobila lemn masiv",  "mobila clasica",  "mobila clasica" și "mobila de lux". 

Soluție

Crearea de la zero a unui site, creare de pagini noi perfect optimizate, crearea de backlinks-uri de calitate, meta titluri și meta descrieri, implemetare SEO friendly pentru Google și celelalte motoare de căutare, focalizarea pe anumite cuvinte cheie cu trafic ridicat și concentrarea pe atragerea de noi vizitatori. S-au implementat de asemenea aplicații și programare webdesign.

Rezultate

S-a realizat o crestere a siteului in cautarile Google. Proiectul este inca in faza de dezvoltare si va fi monitorizat pana la obtinerea rezultatelor supa care urmandu-se a se trece la pasul mentinere obiective tinta. 

100% Trafic organic

100% Obiective indeplinite

Design Responsiv

Feedback-ul clientului

Va multumim pentru minunatul site care l-ati creat pentru noi. Este exact ceea ce ne-am dorit. Am primit o multime de felicitari de la clienti si consideram ca ati facut o treaba foarte buna.

Proiectele noastre

Vezi toate proiectele