MariSSa Collections

Vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea prin internet făcându-vă brandul cunoscut.

 

MariSSa Collections este un brand căutat de iubitoarele de fashion. Ocupa poziții în Top 10 Google pentru căutări la rochii de lux, rochii de banchet și rochii de nunta. Vinde: rochii de seara și de ocazie ca și rochii de lux pentru nunți, încălțăminte dama și accesorii. În general magazinul online MariSSa Collections te surprinde plăcut cu o gama largă de haine online.

Traficul organic a crescut cu 60,24 % datorită noul webdesign și optimizării SEO
În prima lună rata vânzărilor a crescut cu 50%
Creșterea vânzărilor cu 272% din Reclama Google Adwords
 

Provocare

Crearea unui e-commerce care sa fie ușor de indexat în Google și accesibil de cumpărat pentru vizitatori.

Soluție

S-a creat un design la baza cu multe funcții pentru shopping, prezentare, optimizare SEO. S-a urmărit ca siteul sa fie responsive pentru motoarele de căutare și pentru toate browserele. S-a implementat sistemul de plata cu cardul și paypal, blog și pagini de socializare.

Rezultate

Rata vânzărilor a crescut încă din prima luna cu 50%. Clienții au avut posibilitatea să cumpere mai ușor sistemul de comandă fiind într-o singură pagina. De asemenea s-a mers în paralel cu o campanie Google Adwords pentru creșterea numărul vizitatorilor și implicit al vânzărilor. 

60,24% ORGANIC

31,11% BRAND

272% ADWORDS

Feedback-ul clientului

Datorită designul creat de dvs acum siteul este accesibil și pe tablete și telefoane mobile funcționând perfect cu orice browser IE, Mozzila, Opera, Safari. Investiția s-a amortizat înregistrând profit din vânzări. Campania de branding a dat rezultate foarte bune. Sfaturile date de echipa voastră au sporit traficul organic iar acum avem din ce în ce mai mulți vizitatori noi.

Proiectele noastre

Vezi toate proiectele