Magazin Online Haine & Accesorii 1

Vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea prin internet făcându-vă brandul cunoscut.

 

Acest model de site a fost creat special pentru cei care doresc să-ți deschidă un magazin online de haine și încălțăminte și doresc să vândă direct prin internet. Poate fi adaptat la orice solicitări. Funționează cu instrumente de plată electronice: card, paypal, ramburs.

Design compatibil cu orice dispozitiv: PC, laptop, tablete și telefoane mobile
Site elegant și atrăgător pentru expunerea produselor dvs.
Integrat cu blog pentru a atrage vizitatorii cu articole "delicioase".
 

Provocare

Perfect optimizat SEO optimizat, funcționează ca e-commerce pentru cumpărături online - este un e-shop elegant și complex.
Funcționează perfect atât pe desktop cât și dispozitive mobile.

Soluție

Ușor de gestionat și personalizat. Optimizat pentru vânzare  cu amănuntul, recenzii ale clienților și evaluări de produse.
Clienții dvs. vor adora design-ul modern și frumos. Poate fi folosit ca magazin de shopping pentru o mulțime de magazine cum ar fi: haine, electronice, lenjerie, pantofi, cărți, fashion, mobilier, bijuterii, consumabile pentru animale de companie, tablete și telefoane mobil, parfumuri, calculatoare, instrumente muzicale, etc. Funcționalități: e-commerce, formular de contact, blog, pagini și butoane pentru pagini de socializare ca Facebook, Twitter, Google+.

Rezultate

Wesite lucrat în limbaj CSS, PHP, E-commerce, friendly pentru toate browserele IE, FireFox, Opera, Safari, Chrome și altele, cât ți pentru desktop și dispozitive mobile. Site perfect optimizat SEO pentru a ajunge în primele poziții din Google, Yahoo, Bing, Ask.

100% Compatibil

99,99% Profit

250% Mai mulți clienți

Feedback-ul clientului

După ce veți cumpăra acest site vă așteptăm cu feedback-ul dvs. Nu veți regreta că ați făcut această alegere deoarece ați ales modelul perfect pentru afacerea dvs.  Nu uita că un site profesional va atrage mai mulți clienți !

Proiectele noastre

Vezi toate proiectele