Extensii Top Style

Vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea prin internet făcându-vă brandul cunoscut.

 

Extensii de par Top Style comercializează extensii de par natural, extensii cu microring, cheratina, trese de par, cozi de calitate superioara +++A remy, par virgin indian.

Datorită strategiilor noastre de SEO webshop-ul va intra în TOP 10 Google
Având toate obiectivele îndeplinite acest site își merită rentabilitatea de 99.99%
Se estimează o creștere a traficului organic cu 450%
 

Provocare

Clientul și-a dorit un site de nivel superior cu funcții complexe și multi-dezvoltat care să includă instrumente de plata online, monedă de plată dupa IP-ul țării clientului, grafică superioară ți fiabil pentru orice fel de device: iphone, tablete, PC, laptop.

Soluție

Creare site full optimizat fiabil pentru orice fel de device: pc, laptop, iphone, tablete, android, smart phone. Opțiuni de plată complexe: paypal, card. Funcții de grafică și aplicații foarte complexe la cererea clientului.

Rezultate

Designul atrăgător în nuanțe foarte feminine și sexy au făcut ca noul webshop să aducă cît mai multe cliente. Fiabilitatea sistemelor de plată: card online, rate, paypal, fiabilitatea de cumpărare, au adus vânzări mai mari atât din România cât și din străinătate.

100% Full Obiective

99.99% Rentabilitate

450% Creștere Trafic

Feedback-ul clientului

Acest webshop exact așa cum ne-am dorit. Are toate funcțiile și aplicațiile solicitate. Designul este perfect. Logo-ul ne reprezintă brand-ul. Suntem mulțumiți de serviciile dvs.

Proiectele noastre

Vezi toate proiectele