Ardudana

Vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea prin internet făcându-vă brandul cunoscut.

 

Ardudana, lider în domeniul mobilei din lemn masiv firma cu traditie de 50 de ani, a dorit o strategie de optimizare on-line pentru a crește vânzările site-ul, pentru cuvinte cheie.

A realizat o rată de clic de 88,00 % ce a generat un număr mare de noi vânzări
Traficul organic a crescut în 3 luni la 71,73%
Randamentul investițiilor de 575 %
 

Provocare

Atragerea noilor vizitatori pentru cuvinte cheie cu concurență ridicată. Top 10 Google - poziția 1 pentru "mobila lemn masiv", pozitia 5 "mobila clasica", pozițiile 8 și 9 "mobila de lux". 

Soluție

Introducerea de conținut nou în site, creare de pagini noi perfect optimizate, crearea de backlinks-uri de calitate, rescriere meta titluri și meta descrieri, modificări SEO friendly pentru Google și celelalte motoare de căutare, focalizarea pe anumite cuvinte cheie cu trafic ridicat și concentrarea pe atragerea de noi vizitatori. S-au implementat de asemenea aplicații și programare webdesign.

Rezultate

S-a realizat o rata de clic de 88% ce a generat un număr de vânzări noi. Încă de la început întreaga campanie de activitate a adus îmbunatățiri în proporție de 99,99% din obiectivul clientului. În ianuarie 2015 siteul a urcat în pozițiile cheie - generând atât clienți noi cât și promovarea brandului în Top 10 Goole - producând un randament al investițiilor de 575%.

88% CLICKURI

99,99% OBIECTIVE

575% PROFIT

Feedback-ul clientului

Ați construit o relație puternica cu compania noastră. Știm că dacă avem nevoie de vreun serviciul este nevoie doar un apel telefonic sau e-mail și că vom primi imediat ajutorul dvs, lucru ce ne face mereu să ne simțim ca și cum suntem clientul nr. 1 al dvs.

Proiectele noastre

Vezi toate proiectele