Mărturii

Suntem mândri de ceea ce facem. De fapt, vedem din relația cu clienții că au păreri foarte diferite față  de majoritatea agențiilor. Relațiile noastre cu clienții nu încep de la 9.00 și se încheie la 18.00 - rămânem mereu în legătura cu ei.

Clienti optimizare SEO - creare site

Mărturiile clienților noștri

Am căutat o mulțime de soluții de optimizare SEO pentru promovarea site-ului, dar dvs. ați fost favoritul nostru. Strategia corectă și modul de lucru cu dvs au fost minunate. Vă mulțumim !
avatar-6
Mariana P.
Director
Datorită campaniei de SEO create de dvs. avem un flux constant de noi clienți. Ne-ați oferit toate instrumentele necesare pentru a transforma vizitatorii siteului în clienți.
avatar-1
Andrei C.
Director Marketing
Echipa dvs. de promovare SEO este uimitoare! A reușit să ne aducă în poziții de top pe Google pentru cuvintele cheie vizate de noi și ne-a menținut site-ul în acele poziții! Recomandăm această companie pentru oricine!
avatar-2
Gabriel V.
Director
Această echipă de dezvoltare webdesign ne oferă un flux constant de noi strategii și toate instrumentele necesare pentru a transforma vizitatorii în clienți.
avatar-4
Nicoleta C.
Admissions director
Această agenție ne-a ajutat sa traducem siteul conform cu necesitățile afacerii noastre.
avatar-8
Lucia P.
Asistent manager
Lucrăm cu aceasta agenție de câteva luni, dar cu siguranță o recomandăm fără ezitare. Sprijinul lor a fost remarcabil și ne-a depășit toate așteptările. Am lucrat cu mai multe companii de SEO, dar nici una dintre ele nu se compară cu aceasta.
avatar-6
Simona L.
Consultant
Având o perioadă experiență cu această agenție de SEO, avem cunoștințe tehnice despre ce este nevoie pentru a avea atât o strategie de SEO de succes cât și o punere în aplicare eficientă a acesteia. Pe măsura ce afacerea noastră a continuat să crească, am constatat că strategia dvs. de SEO a dat rezultate concentrându-se asupra activității noastre de bază.
avatar-7
Georgiana N.
Director executiv
În doar câteva luni de lucru cu aceasta agenție de SEO compania noastră a văzut îmbunatățiri dramatice pentru clasamentul nostru Google și traficul global al site-ului. Serviciul primit de la echipa dvs. a fost în mod constant de top și dincolo de așteptările noastre. Site-ul creat de dvs este flexibil și perfect optimizat ca SEO.
avatar-1
Marius D.
Marketing