Marketing prin Email

Marketing prin Email

Noi creăm campanii de marketing adaptate pentru fiecare segment de audiență, distribuim știri despre produse sau servicii și atragem noi clienți într-un mod eficient și raportat.

Printre numeroasele opțiuni de marketing, ar trebui să se ia în considerare marketing-ul pe email, deoarece acesta oferă o conexiune eficientă cu publicul țintă, și prin urmare, vă oferă cea mai bună rentabilitate a investiției. Publicitatea prin marketing pe email ajunge la clienții actuali și potențialii viitori clienți care sunt la curent cu cele mai recente oferte și știri ale companiei dvs.

Marketerii sunt de acord că e-mailul este o cheie pentru afacerea lor, mai ales pentru ROI și pentru dezvoltarea relațiilor profitabile de lungă durată, asta e motivul pentru care o campanie de marketing pe e-mail personalizată, segmentată și orientată este importantă pentru îmbunătățirea cunoașterii brand-ului și acțiuni de conversie.

Experții noștri folosesc tools-uri, strategii de implementare și urmărire a rezultatelor în scopul de a obține cea mai bună prezentare de brand.
Putem avea grijă de strategia de e-mail marketing complet sau vă ajutăm cu orice aspect al acesteia, designul template sau urmărire & raportare.

Cea mai bună Strategia de E-mail Marketing

Echipa noastră va lucra pentru dumneavoastră în scopul de a dezvolta cea mai bună strategie care va aduce publicul țintă definit pe site-ul dvs. și vom stabili nevoile lor de informare.

Campanii de E-mail Marketing

Echipa noastră este gata de a proiecta, construi și livra un template de e-mail pentru comunicarea cu publicul, precum și gestionarea în întregime a campaniei de marketing de e-mail pentru a duce la schimbări dramatice de îmbunătățire a vânzărilor și profitabilitate.

Template-uri de Design Email

Proiectele și soluțiile noastre inovative satisfac cerințele de respectare și îmbunătățire a creșterii debitului de e-mail. Designerii noștri profesioniști vor da viață mesajului pentru o creștere a interesul publicului țintă pentru brand-ul dumneavoastră.

Urmărirea & Raportare

Lucrul cu echipa noastră vă va oferi posibilitatea de a primi raportarea complexă pe aspectele cheie ale campaniei, cum ar fi, care vizitatori au făcut clic prin e-mail către site-ul dvs., unde au făcut clic și modul cum s-a convertit acest clic.

Ne ocupăm de tot începând cu conținutul adaptat individual până la sfârșitul campaniei de e-mail și de programarea managementului.

Proiecte Email Marketing

Vezi toate proiectele

Creșterea prezenței dvs. online prin alegerea serviciilor noastre de e-mail marketing. Formula noastră câștigătoare combină strategia, implementarea și urmărirea.

30

Campanii Active de E-mail

99

Design-uri de Template Email

18

Clienți E-mail Marketing

14

Parametri de Urmărire & Raportare

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm ca afacerea ta online să fie mai profitabilă și să se dezvolte

Noi proiectăm e-mailuri în stil unic cu conținut personalizat pentru a vă ajuta să vindeți un produs, sau a promova un brand ori să oferiți un serviciu. Facem ca mesajul dvs. să fie cunoscut în mediul online.


Vă rugăm să ne spuneți la "Detalii" care este cel mai bun timp pentru a vă contacta.