Management de Afiliere

Management de Afiliere

Relația dintre agentul de publicitate, editor și client stă la baza managementului de afiliere.

Managementul de afiliere este termenul folosit pentru a descrie o formă de publicitate online, care constă din recompensarea un afiliat pentru trimitere unui vizitator sau recompensarea unui client pentru realizarea unei acțiuni dorite, cum ar fi efectuarea unei achiziții sau citirea unui buletin informativ. Într-un fel, managementul de afiliere poate fi considerată publicitate gratuită pentru site-ul tău care este legat de o rețea de site-uri sau directoare de pe  care intră clienții să cumpere de la dumneavoastră.

Campaniile prin afiliați au cele mai bune rezultate atunci când sunt combinate cu Optimizare SEO, campanii Plată-Per-Click (PPC), suport e-mail marketing și sunt bine-potrivite pentru, agenții de turism, vânzare cu amănuntul și servicii din cauza oportunității procesului de căutare /volum mare al vânzărilor.

Eficiența managementului afiliat nu se bazează pe multitudinea de link-uri de la diferiți proprietari de site-uri în speranța că cineva vă accesa aceste link-uri. Acesta este un efort specificat bine planificat, destinat să dezvolte relații pe termen lung cu site-uri terțe părți, de cercetare pe site-uri din aceeași nișă relevantă cu pagini de încredere și de a construi o rețea valoroasă de afiliat pentru site-ul dvs., care va aduce convertit trafic de calitate.

În plus, succesul reclamei de afiliere implică, de asemenea, anumite trăsături de afaceri, cum ar fi capacitatea de a fi flexibil, cu valori de comision, în special în momentele în care există o criză în vânzări, pentru că un comision mai mare va face afiliatul să lucreze mai mult pentru tine. Cu cât afiliatul este plătit mai bine cu atât va prefera să-ți aducă vizitatori mai mulți pe site.

14

Campanii de Reclamă prin Afiliere

14

Monitorizări de Afiliere

8

Recrutarea de Noi Afiliați

9

Selecția de Rețele de Afiliere

3

Programe de Recompensare Afiliere

19

Bannere Create

Echipa noastră de management afiliat poate stabili o înțelegere clară a brand-ului, propunerea și produsele pentru a vă ajuta să-i depășiți pe concurenții dumneavoastră. Avem experiența tehnică și strategică necesar pentru a ne permite să vă conectăm la rețele multiple de internet și editoriale cele mai potrivite pentru afacerea dvs. care în timp furnizează trafic organic optim și generează un volum mare de vânzări autentice.

De asemenea, este important să se mențină o relație de încredere cu site-urile dvs. afiliate asigurându-le că le plătiți comisionul în termenul convenit. Noi credem că soluția pentru o campanie de succes este menținerea unei relații puternice cu afiliații dumneavoastră, în scopul de a ajuta la construirea încrederii în brand-ul dvs. Acesta este motivul pentru care experții noștri pregătiți profesional utilizează strategii și relații inovatoare cu alți afiliați de top pentru a crește vânzările dvs. într-un mod bazat pe performanță.

Proiectele noastre de Afiliere

Vezi toate proiectele

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm ca afacerea ta online să fie mai profitabilă și să se dezvolte

Putem gestiona toate aspectele legate de o campanie de afiliat pentru afacerea dvs. și știm cum să obțineți afiliați motivați pentru a vinde produsele sau serviciile dvs. Știm ce rețelele de afiliere sunt cele mai bune pentru afacerea dvs. și știm cum să construim relații care vor duce la o cerere cât mai mare a produselor dvs. pe aceste site-uri afiliate.


Vă rugăm să ne spuneți la "Detalii" care este cel mai bun timp pentru a vă contacta.