Închiriază website sau magazin online

Vrei un site de prezentare sau un magazin online dar bugetul nu iți permite? Acum poți avea un site de peste 1.000  la 100 €/ lună. Inchiriază un site de prezentare sau un magazin online la cheie și poți să-ți începi afacerea imediat. Site-urile pe care ți le închiriem au design profesional, funcționează atât pe desktop (PC) cât și pe mobile sau tablete și sunt optimizate pentru SEO. În plus îți oferim în același preț și găzduire GRATIS pe servere Dedicate de Ultimă Generație !

inchiriere site de prezntare si magazin online

 WebDesignerii și programatorii noștri au creat pentru tine site-uri de prezentare și magazine online de cea mai bună calitate cu optimizare SEO și perfect compatibile cu orice tip de browser IE, Opera, Safari, Chrome, FireFox și multe altele cu design adaptat atât pentru PC (desktop) cât și pentru tablete și telefoane mobile de ultimă generație. Site-ul tău va arăta perfect indiferent de unde este accesat. Pentru cei care doresc customizări suplimentare se poate face la cerere creare de logo, banere, wattermark, configurare SEO, adăugare de texte personalizate, încărcare de produse contra cost.

În plus vei avea și Găzduire GRATIS pe cele mai performante servere Dedicate. Noi îți predăm magazinul online sau site-ul de prezentare și tu te poți apuca de treabă. Ieftin, eficient, profesional și de calitate ! Ba mai mult vei primi consultanță și îndrumări din partea noastră pentru ați explica cum funcționează site-ul tău. Cei care doresc servicii suplimentare pot apela la programatorii noștri.


Vă rugăm să ne spuneți la "Detalii" care este cel mai bun timp pentru a vă contacta.

Mărturii clienți

Vezi toate mărturiile