Importanta Ancorei Text in backlink

Nici un comentariu

Importanța Ancorei Text în backlink cu privire la strategia de legătură nu poate fi supraevaluată. Backlinks-urile sunt o parte foarte importantă a algoritmului motorului de căutare. La inițierea unei campanii de legătură, este vital ca site-urile externe să se lege folosind cuvinte cheie și termeni corespunzătoare în textul ancoră.

Aproape întotdeauna, candidații care leagă vor folosi numele companiei ca text ancoră. Acest lucru nu furnizează nici un fel de descriere a produselor sau serviciilor companiei țintă. Sigur, poate fi mare pentru scopuri de branding, dar aceasta nu este, de obicei necesar. În cele mai multe cazuri, companiile cu rang deja foarte mare (dacă nu primul) pentru căutări conțin brand-ul lor.

Aici este un exemplu de utilizare companie fictivă “Rochii de seara MariSSa“:

Cei mai mulți oameni vor lega pur și simplu, folosind termenii “MariSSa”. Acest lucru este în regulă, dar nu descrie produsele sau serviciile companiei, nici nu furnizează nici un context. Prin adăugarea cuvântului “rochii” sau termenului “rochii de seara” (de exemplu, “Rochii MariSSa” sau “Rochii de seara MariSSa“), puteți conduce traficul suplimentar de vizitatori care nu au atins în caz contrar, site-ul corporativ.

Despre noi și blog-ul nostru

Suntem o agenție de servicii complete care oferă soluții de marketing digital convingătoare. Soluțiile noastre câștigătoare și experiența vă vor ajuta la obținerea unor rezultate excelente în mai multe domenii-cheie.

Abonează-te la newsletter!

Consultanță SEO la 30 €

Vă oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să-și mărească numărul de căutări organice și să concureze pentru prima pagină în Google -  Top 10 la cuvinte cheie extrem de competitive. Dorești să primești o analiză detaliată a site-ului tău? Vrei ca specialiștii noștri să-ți dea sfaturi despre ce anume trebuie făcut pentru ca afacerea ta să crească în motoarele de căutare? Atunci cere o consultație SEO la prețul de 30 €. Vei primi raportul complet și analiza SEO a site-ului tău.

SEO

Promovare în Google

Mai multe articole de pe blog

Vezi toate articolele