Google actualizeaza acum toate link-urile reciproce

Nici un comentariu

Pentru o lungă perioadă de timp, link-uri reciproce au rămas în fruntea celor mai multe strategii de backlink building. Acest lucru va trebui să se schimbe. Google actualizează acum toate link-urile reciproce. Algoritmul a fost modificat pentru a identifica schimbul de legături între două părți, în scopul de a crește numărul de link-uri inbound.

Conceptul de legătură reciprocă sfidează intenția inițială a algoritmului Google. Conținut de calitate ar trebui să atragă link-urile. Schimbul de link-uri nu este nimic mai mult decât un acord comun de a promova în mod nejustificat conținutul altora cu scopul final de a vă promova. Lui Google nu-i place aceasta tehnică. Backlinks-ul se face pe baza unei scheme de link.

Unii chiar susțin că Google este acum capabil să identifice schemele care leagă trei căi (de exemplu, link-urile site-ului A la site-ul B, link-uri către site-ul C, care leagă înapoi site-ul A). Dacă acest lucru este adevărat sau nu este greu de spus. Un lucru este sigur, deși: Strategia de backlink nu ar trebui să fie centrată în jurul legătură reciprocă. Această formă fabricată de creare de link nu este bine-primită și este în cele din urmă o pierdere de timp. În schimb, se concentreze pe crearea de conținut unic, de înaltă calitate într-un anumit nișă. Așa vor rezulta link-urile.

Despre noi și blog-ul nostru

Suntem o agenție de servicii complete care oferă soluții de marketing digital convingătoare. Soluțiile noastre câștigătoare și experiența vă vor ajuta la obținerea unor rezultate excelente în mai multe domenii-cheie.

Abonează-te la newsletter!

Consultanță SEO la 30 €

Vă oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să-și mărească numărul de căutări organice și să concureze pentru prima pagină în Google -  Top 10 la cuvinte cheie extrem de competitive. Dorești să primești o analiză detaliată a site-ului tău? Vrei ca specialiștii noștri să-ți dea sfaturi despre ce anume trebuie făcut pentru ca afacerea ta să crească în motoarele de căutare? Atunci cere o consultație SEO la prețul de 30 €. Vei primi raportul complet și analiza SEO a site-ului tău.

SEO

Promovare în Google

Mai multe articole de pe blog

Vezi toate articolele