Agenție de servicii complete de marketing digital

Echipa noastră dezvoltă strategii de conținut eficiente gândite special pentru companiile dvs. Clienții noștri ocupă poziții în Top 10 Google.

Relațiile de colaborare sunt bazate pe transparență, persistență, încredere reciprocă, precum și integritate cu angajații noștri, clienții și partenerii de afaceri.

Echipa noastră de specialiști oferă în mod constant rezultate remarcabile pentru clienții noștri. Ca agenție oferă servicii complete de marketing digital combinând idei creative. Avem o vasta experiență în tehnologiile de căutare pentru a oferi rezultate măsurabile clienților noștri. Vă vom ajuta să construim o relație durabilă, semnificativă cu clienții dumneavoastră prin familiarizarea acestora cu brand-ul dvs, folosind promovare de tip mass-media social.

Suntem o agenție full service care oferă soluții de marketing digital convingătoare. Soluțiile noastre câștigătoare și experiența noastră vă vor ajuta în obținerea unor rezultate excelente în mai multe domenii cheie; optimizarea motorului de căutare, marketing social media, e-mail marketing și marketing digital. Această combinație a ajutat mulți dintre clienții noștri să interacționeze cu clienții și să să-și mărească portofoliul de clienți printr-o nouă modalitate mai bună.

7

ani în marketing

143

analize web

76

campanii de e-mail

41

cuvinte cheie Top 10

4

specialiști în domeniu

96

campanii SEO

89 Clienți deserviți

255 Campanii Adwords

143 Articole publicate

+1.200 Cești de cafea

VIZIUNEA NOASTRĂ

Cea mai respectată agenția de internet marketing care schimbă modul de a vorbi, asculta și partaja on-line.

Suntem dedicați clienților noștri

Munca noastră de marketing digital vorbește de la sine. Livrăm clienților noștri un serviciu personal, dedicat și adaptat fiecăruia dintre clienții noștri, mari sau mici.

regallis-footer-logo
mobila timisoara ardudana
logo-extensii_pink_hot
logo_retina_ardud
toppik_logo_black1
marissa-brand-logo-lucios-bun
retina-logo-traduceri-best
pigmentimakeuplogo

Etape în dezvoltarea companiei noastre

Câteva evenimente remarcabile prin care a trecut agenția noastră de marketing digital.

2013

Ianuarie, 2013

Agenția noastră a dezvoltat mai multe aplicații webdesign. Programatorii noștri cu o vastă experiență în domeniu sunt familiarizați cu limbajele PHP+JS+HTML+CSS. Aplicațiile create de noi sunt 100% personalizate și sunt concepute special pentru necesităților dvs. În plus poate însemna o economie de timp și bani semnificativa și vă aduce mai multă profitabilitate afacerii dvs.

August, 2013

După câteva luni de muncă grea am optimizat website-uri perfecte pentru telefoane mobile și tablete. Site-urile create de noi funcționează perfect pe orice dispozitiv de la PC, laptop la telefoane mobile, smartphone iphone, tablete de ultimă generație.

 

Octombrie, 2013

Am dezvoltat aplicații în cadrul sistemelor de plată în diferite monede de conversie atât pentru card online cât și pentru PayPal necesare la optimizarea și creșterea vânzărilor în mediul online.

2014

 

Februarie, 2014

Am dezvoltat noi strategii de optimizare SEO pentru clienții noștri. Rezultate pozitive nu au întârziat să apară.

 

Iunie, 2014

Am creat și dezvoltat noi aplicații de webdesign și e-commerce. Aceste aplicații au fost create datorită solicitărilor și necesităților de upgrade a clienților noștri.