Cum se face optimizarea SEO a unui site ?

Nici un comentariu

Serviciile de optimizare site – SEO sunt vitale unui business care se vinde in online, in special pe google. Prin promovare SEO, site-ul dumneavoastra poate fi listat dupa cuvintele cheie targetate pe google.ro, printre avantajele acestei operatiuni fiind cresterea vizibilitatii in fata clientilor targetati de fiecare business in parte. Prin cresterea vizibilitatii, daca partea de analiza a cuvintelor cheie este facuta corect business-ul respectiv poate avea multe beneficii gen achizitia de clienti noi, lead-uri, cereri de oferta, colaborari si nu in ultimul rand branding. Procesul de optimizare siteSEO este foarte complex, implica cunostinte technice ( pentru partea de imbunatatiri SEO on-site si analize de cuvinte cheie ), implica resurse pentru partea de link building. Optimizarea siteului pe motoarele de cautare este extrem de importanta pentru a obtine vizibilitate dupa cuvintele cheie targetate de fiecare site in parte. Va oferim servicii complete de optimizare siteSEO: analiza cuvinte cheie, imbunatatiri SEO on-site, link building zilnic.

De ce vizibilitate dupa cuvinte targetate?

Pentru ca vizibilitatea pe motoarele de cautare aduce trafic calificat din cuvintele cheie targetate, si implicit vanzari, interes, lead-uri, intr-un cuvant PROFITABILITATE.

Ce trebuie pentru ca un site sa apara pe Google?

In primul rand trebuie sa fie scris corect on-site, sa nu aiba duplicate, sa aiba text cu continut SEO relevant, sa indeplineasca o serie de factori importanti on-site, iar apoi sa se lucreze pe partea cea mai importanta, adica cea de link building.

Ce este link building-ul?

Link building-ul reprezinta procesul de obtinere de link-uri catre site-ul promovat, linkuri related ( din domenii apropiate sau conexe ), de pe site-uri cu autoritate, vechime. Link-urile sunt bune in primul rand pentru partea de pozitionari pe motoarele de cautare dar si pentru ca aduc trafic relevant catre site-ul promovat, trafic care vine ca o recomandare a produselor / serviciilor site-ului promovat.

Modificarile on-site

Modificarile on-site sunt asigurate de catre noi in cadrul contractului de optimizare site SEO, cateva din modificarile cel mai des intalnite de noi sunt: rescriere URL-uri, imbunatatire pagespeed, eliminare duplicate, adaugare H-uri, usurare cod.

Despre noi și blog-ul nostru

Suntem o agenție de servicii complete care oferă soluții de marketing digital convingătoare. Soluțiile noastre câștigătoare și experiența vă vor ajuta la obținerea unor rezultate excelente în mai multe domenii-cheie.

Abonează-te la newsletter!

Consultanță SEO la 30 €

Vă oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să-și mărească numărul de căutări organice și să concureze pentru prima pagină în Google -  Top 10 la cuvinte cheie extrem de competitive. Dorești să primești o analiză detaliată a site-ului tău? Vrei ca specialiștii noștri să-ți dea sfaturi despre ce anume trebuie făcut pentru ca afacerea ta să crească în motoarele de căutare? Atunci cere o consultație SEO la prețul de 30 €. Vei primi raportul complet și analiza SEO a site-ului tău.

SEO

Promovare în Google

Mai multe articole de pe blog

Vezi toate articolele