Servicii Google Analytics

Analiza și auditul prezenței online a companiei

O strategie digitală de succes se bazează pe setarea corectă în Google Analytics a site-ului și afacerii tale.

Agenția PromovareOptimizare.ro implementeaza corect setarile pentru Analytics si Webmaster Tools si leaga siteul tău pentru a fi corect indexat in motoarele de cautare Google, Yahoo, bing, Ask. Fără aceste implementări siteul tău nu va putea fi indexat în motoarele de căutare si nu vei putea obține ranking pentru cuvintele cheie cele mai bune care reflectă afacerea ta. Cu ajutorul contului de Analytics si Webmaster Tools vei putea vedea rapoarte ale traficului de vizitatori de pe siteul tău, cuvintele cheie pentru care websiteul ocupă poziții în Google Search, Yahoo Search, Bing Search su Ask Search, numărul de pagini indexate precum și altele.

Analiza completă a companiei

O analiză completă și audit al companiei include, cercetarea site-ului tău și campaniilor "pentru a obține o înțelegere clară a nișei afacerii tale ce determină, de asemenea, poziția site-tului tău pe piață în raport cu principalii competitori.

Un audit aprofundat identifică și corectează orice obstacol potențial în performanța site-ului tău și ajută la construirea unei baze de marketing mai mari digitale. Analiza completă oferă recomandări cuprinzătoare de proiectare a site-ului, strategii eficace de conținut de marketing și planificare care garantează sprijinul nevoilor afacerii și obiectivelor tale. De asemenea, permite setarea și definirea obiectivelor adecvate și  joacă un rol important într-o campanie de marketing eficientă.

Soluții eficiente de dezvoltare web

Strategia de performanță în curs

Informațiile prezentate în rapoartele noastre vă oferă o transparență totală și pot îmbunătăți ulterior performanță de optimizare în desfășurarea strategiei. Cunoașterea traficului de înaltă calitate de unde vine și cum să stimulați traficul prin activități de marketing. Înțelegerea paginilor pe care le accesează vizitatorii pe site-ul dvs. și care este conținutul cel mai des accesat. Confirmarea că Google Analytics este configurat și urmărește în mod corespunzător site-ul tău.

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru stabilirea scopurilor și obiectivelor pentru activitatea lor online. Experții din echipa noastră folosesc o gamă largă de instrumente testate, resurse și tehnici pentru o analiză precisă a afacerii dvs., raportată atât la clienți cât și la obiectul de activitate. La sfârșitul analizei și auditului nostru, vom prezenta un raport detaliat privind constatările noastre, împreună cu recomandări clare și în cunoștință de cauză cu privire la pașii următori.

Proiecte de optimizare a afacerii

Suntem capabili să planificăm proiecte de  înțelegere și optimizare a comportamentului vizitatorilor prin intermediul tehnologiei companiei. Toate sunt adaptate la fel de eficace posibil pentru a satisface nevoile afacerii fiecărui client. Înțelegem mai bine vizitatorii site-ului dvs. și comportamentele lor online. Vă ajută ca să vedeți care sunt cuvintele cheie cu cea mai bună performanță de pe site-ul dvs. care vă pot aduce cei mai mulți vizitatori și potențiali clienți.

Soluții eficiente de dezvoltare web

Oferim  analiză în timp real, analiză în pagina, analize de piață, audit de conținut, audit de concurență, auditul clientului, analiza influenței și atragerea noilor vizitatori care este un mod eficient de a înțelege nevoile utilizatorilor, caracteristicile și funcționalitățile prioritare pentru dezvoltarea unei strategii de succes. De asemenea, unele dintre caracteristicile utile în analiză sunt: filtre personalizate, sarcini automate, urmărirea evenimentelor, vizualizarea în site, conversii asistate, fluxul vizitatorilor, plus multe altele.

Proiectele noastre de SEO

Vezi toate proiectele

Spune-ne despre site-ul tău

Lasă-ne să vă ajutăm să obțineți vizibilitate online pentru afacerea dvs. și creșterea numărului de clienți.

Ne poți contacta și vă vom crea și livra strategii digitale la comandă. Obțineți soluții cu cel mai mare impact pentru afacerea ta.


Vă rugăm să ne spuneți la "Detalii" care este cel mai bun timp pentru a vă contacta.